Akciós hotelek és olcsó szállások


Tata


 • Az „Élővizek városa” és  a biodiverzitás magyarországi fővárosa lett, így ismerve el a város kötődését a természeti értékekhez.Tata közepén az Öreg-tó terül el, partján áll a Tatai vár. A vár mellett az Esterházy-kastély áll, utána a Hősök tere következik, ahol többek közt az egykori zsinagóga és az I. világháborús emlékmű található. E mellett van a Tanoda tér, ahol a gimnázium és a kollégium található. Ettől távolabb Tata óvárosának központjában a Kossuth tér terült el, a Római Katolikus plébániatemplommal és a városházával. Ebből nyílik a Kocsi utca a református templommal, felette magasodik a Kálvária-domb, a kilátótoronnyal és a geológiai parkkal. A vártól északkeletre a tóvárosi városrész található az Országgyűlés térrel, ahol a Harangláb és a Kapucinus templom látható. Innen indul az Ady Endre utca a Kristály Hotellel, e mellett van az Erzsébet tér, ahonnan az Angolkert nyílik a Cseke-tóval a műromokkal és a kiskastéllyal. A városban levő vízfolyások mellett, fellelhetők a vízimalmok. A város központjától másfél kilométerre található a Fényes-fürdő.

   Kiemelt rendezvények:

  - Barokk Fesztivál

   -Mini maraton

   -Tatai Sokadalom, [[2000]] óta

   -Tó-futás, [[1984]] óta

   -Víz Zene Virág Fesztivál, [[1994]] óta

  - Tatai Patara, török kori történelmi fesztivál

 

Öreg-tó Club Hotel , Tata Öreg-tó Club Hotel

Öreg-tó Club Hotel

Tata
    Az Öreg-tó Club Hotel  bemutatása: A hotel az Öreg-tó partjától 300 m-re, a város üdülőövezetében, festőien szép természeti környezetben fekszik. A szálloda 3 hektárnyi zöld parkjában...
2890 Tata, Fáklya u. 4.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás