Öreg-tó Club Hotel **

Közép Dunántúli régió - Tata

Öreg-tó Club Hotel , Tata
  • Cím: 2890 Tata, Fáklya u. 4.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Öreg-tó Club Hotel , Tata

 

 

Az Öreg-tó Club Hotel  bemutatása:


A hotel az Öreg-tó partjától 300 m-re, a város üdülőövezetében, festőien szép természeti környezetben fekszik. A szálloda 3 hektárnyi zöld parkjában tűzrakóhely, színpad és számos sportpálya (foci-, kosár-, lábtenisz-, asztalitenisz-, kézi-, röplabda) várja vendégeinket. Ifjúsági szállásunkon az erdei iskolások, kirándulók, táborozók, természetjárók, sportolók, cégek egyaránt megtalálják számításukat. A szállodán belül klub szoba, foglalkoztató helyiségek, konditerem, konferenciaterem várja a tanulni, szórakozni és pihenni vágyó vendégeinket. Az étkezést helyben tudjuk biztosítani 200 fős éttermünkben, ahol hidegcsomagot, vegetáriánus ételeket, stb. is rendelhetnek.
Szállónk kiváló helyszínt nyújt céges, vállalati rendezvények, konferenciák, továbbképzések számára is.
Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét színes programajánlatunkra!

A szálloda megközelíthetősége

Vonattal:

• Tata-Tóvároskert állomásról kb. 20 perc gyalog ( Székely Bertalan utcán végig, majd jobbra az Öveges József utcára, azután a főúton átmegy és a szemközti utcában megtalál bennünket).
• Tata nagyállomástól az 1-es helyijárattal a városközpontig, majd átszállással a Tata-Tatabánya helyközi járattal lehet megközelíteni minket, mely utóbbiról az Öveges utcai megállónál kell leszállni.

Busszal:

• Budapest-Tatabánya között közlekedő távolsági busszal, majd a tatabányai buszvégállomásnál átszállva a Tatabánya-Tata helyközi járatra az Öveges utcáig.
A közlekedés a Vértes Volán egy különjáratával is megoldható. Ezzel kapcsolatosan a 34/ 587-590-es számon kérhet bővebb információt.

Öreg-tó Club Hotel , Tata

 

 

 

Öreg-tó Club Hotel , Tata


Öreg-tó Club Hotel , Tata
  • Cím:2890 Tata, Fáklya u. 4.

Tata


Az „Élővizek városa” és  a biodiverzitás magyarországi fővárosa lett, így ismerve el a város kötődését a természeti...
Tovább olvasom
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás